.      .      

Lapset, nuoret ja nuoret aikuiset

One4All-ilta

(nuortenilta) lauantaisin klo 19 alkaen. Illat jäävät kesätauolle la 2.6. Leirikartanolla pidettävän päättärijuhlan myötä. Tarkemmat päivämäärät tiedotetaan lähempänä syksyä.

tästä facebookiin

*

YX-illat

ovat 20-40 vuotiaille suunnattuja iltoja kerran kuussa perjantaisin. Toiminta jää kesätauolle ja jatkuu syksyllä. Tarkemmat päivämäärät tiedotetaan lähempänä syksyä.

tästä facebookiin

 *

Koodis-illat (5.-8.lk) Kerran kuussa perjantaisin seurakuntamme leirikeskus Leirikartanolla (Ylihouhalantie 34)

Infot tulevista koodisilloista What’sApp-viestiringin kautta. Ota yhteyttä Marko Kömiin puh. 050 3040420

*

Toimintakerho Kiikassa

 Tervetuloa mukaan toimintakerhoon! Kerho kokoontuu joka keskiviikko klo 18-19.30 Raunion perheen kodissa Mäki-Mattilantie 16, Sastamala (Kiikka). (Pyritään pitämään kiinni siitä, että kerho päättyy klo 19.30, ellei toisin sovita.) Kerhoon voi tulla mukaan kuka vaan, saa tulla myös ns. kesken syksyn tai kevään.

 Kerho on ilmainen, ennakkoilmoittautumisia ei tarvita, ellei erikseen pyydetä esim. jonkun retken vuoksi. Jos maksullisia retkiä tehdään, niistä kerrotaan ennakkoon ja vanhemmat päättävät, osallistuuko lapsi.

 Toimintakerho on osa Vammalan helluntaiseurakunnan lapsityötä ja seurakunnan lapsityön vakuutus kattaa myös kerhotoiminnan. Lasten vanhemmat on tervetulleita jäämään mukaan kerhoon, jos aika antaa myöden. Myös apu erilaisten puuhapisteiden toteuttamisessa otetaan ilolla vastaan. (Erityisen tervetulleita ovat tulostaan etukäteen ilmoittaneet aikuiset, jotta heidät voi illan suunnitelmassa huomioida apuvoimana. )

 Jos tulet omalla autolla, joka jää paikalle kerhon ajaksi, aja auto viistoparkkiin nurmikon reunaan meidän pihan puolelle, ei naapurin alueelle!Kerho tarjoaa aktiivista tekemistä, ja joka kerhoillassa on myös lyhyt opetus Raamatun kertomuksista. Toiminta on mahdollisimman paljon ulkona tapahtuvaa eli se on syytä huomioida vaatetuksessa: vuodenaikojen mukainen kerhopukeutuminen.

 Lisätietoja toimintakerhosta antaa:

Timo puh. 0505612847.

Tervetuloa mukaan!!!

*