.      .      

Saarnat

Tulkoon Sinun Valtakuntasi

Lisätty klo 01 maalis 2020, Puhuja: Matti Kankaanniemi

Nimenomaan Isä Meidän rukouksen sisältö Tulkoon Herran Israelin Jumalan Valtakunta maan päälle.

Isä Meidän: Matteus 6:9-13

Miksi Jeesus tuli maan päälle?

Jesaja 61 1-3

”Herran, Herran Henki on minun päälläni, sillä Herra on voidellut minut julistamaan ilosanomaa nöyrille. Hän on lähettänyt minut sitomaan särjettyjä sydämiä, julistamaan vangituille vapautusta ja kahlituille kahleiden kirpoamista, julistamaan Herran suosion vuotta ja meidän Jumalamme kostonpäivää. Hän on lähettänyt minut lohduttamaan kaikkia murheellisia, panemaan Siionin murheellisten päähän juhlapäähineen tuhkan sijaan, antamaan heille iloöljyä murheen sijaan ja ylistyksen viitan masentuneen hengen sijaan. Ja heitä kutsutaan vanhurskauden tammiksi, Herran istutukseksi hänen kirkkautensa ilmoittamiseksi.”
‭‭Jesaja‬ ‭61:1-3‬ ‭FINRK‬‬
https://www.bible.com/1745/isa.61.1-3.finrk

Uudessa Testamentissa

”ja hänelle ojennettiin profeetta Jesajan kirja. Avattuaan kirjakäärön hän löysi kohdan, johon oli kirjoitettu: ”Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan evankeliumia köyhille. Hän on lähettänyt minut julistamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen

Hän kääri kirjan kokoon, antoi sen palvelijalle ja istuutui. Kaikkien synagogassa olevien katseet kohdistuivat häneen. Silloin hän alkoi puhua heille: ”Tänään tämä raamatunkohta on toteutunut teidän korvienne kuullen.””
‭‭Luukas‬ ‭4:17-18, 20-21‬ ‭FINRK‬‬
https://www.bible.com/1745/luk.4.17-18,20-21.finrk

”Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen sävyisä ja nöyrä sydämeltäni. Näin te löydätte levon sielullenne,”
‭‭Matteus‬ ‭11:29‬ ‭FINRK‬‬
https://www.bible.com/1745/mat.11.29.finrk