Leirikartanolla

Action-leiri

10.-13.7.2023 järjestettävä Action-leiri on yhteiskristillisen leirityön järjestämä kristillinen lastenleiri 7-12 vuotiaille.

Leiripaikkana toimii Vammalan helluntaiseurakunnan leirikeskus Leirikartano. Leirikartano sijaitsee n. 14km Sastamalan Vammalan keskustasta houhajärven rannalla osoitteessa Yli-houhalantie 34.
Leirillä pelataan, puuhataan, kisataan, liikutaan, uidaan, melotaan ym. ym. ja tietenkin syödään hyvää ruokaa sekä jutellaan ja kerrotaan Jeesuksesta!

Leirijärjestelyistä vastaavat tällä leirillä varmalla ja turvallisella otteella loistava leiritiimi johtajinaan Marko Kömi ja Antti Syrjälä.

Kysymyksiä&vastauksia

Kauanko leiri kestää?

Leiri alkaa 10.7 klo 14.00 ilmoittautumisella leiripaikalla ja päättyy 13.7 klo 18 alkavaan lopputilaisuuteen.
Ilmoittautumisen yhteydessä leiriläiset jaetaan ryhmiin, ja jokaisella ryhmällä on kaksi omaa ryhmänjohtajaa.

Missä leirillä majoitutaan?

Leirillä on varattuna yht. 60 vuodepaikkaa sekä Leirikartanon päärakennuksessa, että vanhassa rakennuksessa. Lisäksi leiriläisen on mahdollista majoittua omassa teltassa.

Mites ruoka sitten?

Leirillä on viisi ruokailua päivässä, aamupala, lounas, välipala, päivällinen, sekä iltapala.
Jos lapsella on erityisruokavalioita, ne tulee kertoa ilmoittautumisen yhteydessä.

Miten turvallisuus?

Leiriä varten on varattu riittävä määrä turvallisia ja luotettavia ohjaajia, jotka ennen leiriä perehdytetään omiin tehtäviinsä. Lisäksi leirillä on aina mukana EA-vastaava (Lääkäri, sairaanhoitaja tms.), joka on valmiina auttamaan jos vahinkoja sattuu. Lisäksi jokainen leiriläinen on vakuutettu leirin ajaksi. Huolehdimme käsihygieniasta ja siisteydestä leirin aikana, pääosa aktiviteeteistä tapahtu ulkotiloissa.

Leirinjohtaja Marko Kömi
Puh. 0503040420

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään täytettäväksi esitietolomake ja leirikirje.

Huom! Toimimme valtakunnallisten korona-ohjeistuksien mukaan, ja pidätämme oikeuden muutoksiiin.